Düzce İli Cumayeri İlçesi İlave Revizyon Planı
Düzce İli, Cumayeri İlçesi, Belediye sınırlarımız içerisindeki mevcut İmar Planımızın yeni çıkan mevzuatlara ve şehrin gelişimine uygun hale getirilmesi amacıyla 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ilave ve revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ilave ve revizyonu yapılmıştır.

Yapılan bu planlar Belediye Meclis Kararı ile onaylanmış olup Cumayeri Belediyesi Hizmet binasında 15.01.2019 ile 14.02.2019 tarihleri arasında 30 gün süre boyunca askıda kalacaktır.
View the embedded image gallery online at:

Tespit Komisyonu Askı İlanı

Tespit Komisyonu Askı İlanı Listesine itirazlar Valilik İtiraz Komisyonuna 01/03/2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılabilir.

HALKIMIZA İLANEN DUYRULUR.

DUYURU!!!

İlçemize yeni su hattının döşenmesi nedeniyle ilçe su şebeke hattının çalışma yapılabilmesi için su kesilmesi gerekmektedir, Değerli vatandaşlarımızın gündüz olumsuz etkilenmemesi adına, Bu akşam 22:30 ile 04:00 arası ilçe şebeke hattının Politilen boru döşenmesinden dolayı sular kesilecektir.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de başlattığı Fırat Kalkanı operasyonunda akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından Cerablus'ta gerçekleştirilen hain saldırıda atılan roket sonucu, Akçakoca ilçemizden Ercan Çelik'in şehit haberi bizleri derinden üzmüştür. Ailesine ve Milletimize sabırlar dilerken, Yaralı 2 askerlerimize Rabbim'den şifa diliyorum.

Recep TUNA
Cumayeri Belediye Başkanı