Tespit Komisyonu Askı İlanı
Cumayeri Belediyesi tarafından yazıldı.

Tespit Komisyonu Askı İlanı Listesine itirazlar Valilik İtiraz Komisyonuna 01/03/2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılabilir.

Başvurusu Kabul Edilenler

Cumayeri Belediye Başkanlığı 696 KHK ile Müracaatları Kabul Edilenlerin Listesi

Dini Yayınlar Genel Müdürü Belediye Başkanımızı Ziyaret Ettiler.
Cuma, 21 Nisan 2017 14:10

Kutlu Doğum Programı için İlçemize gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Yüksel SALMAN, Gümüşova Müftüsü Nurettin ÇELİK, Cumayeri Müftüsü Mehmet KARAKOYUN, Belediye Başkanımız Recep TUNA'yı makamında ziyaret ettiler.

Dini Yayınlar Genel Müdürü Belediye Başkanımızı Ziyaret Ettiler.
Cuma, 21 Nisan 2017 14:10

TEMSİLİ BAŞKANLAR, BAŞKANLIK ETTİ
Cuma, 21 Nisan 2017 14:00

Cumayeri Belediye Başkanı Recep TUNA, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu ´temsili´ Belediye Başkanı olarak seçilen Cumayeri Mehmet Metin Orta Okulu öğrencileri Zührenaz ÇOŞAR, Yunus Emre KESKİN, Yağmur KARA'ya bıraktı.

Makam ziyareti sonunda Cumayeri Belediye Başkanı Recep TUNA, ziyarette bulunan öğrenci ve Okul Müdürü İbrahim GÖL'e günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki > Son >>

Sayfa 1 / 14